Előfordulhat, hogy Ön által használt böngészővel egyes oldalaink üresen vagy nem megfelelően jelennek meg. Kérjük, az oldal használatához frissítse böngészőjét!

Engedélyezi a cookie-k használatát?

A hasznaltmasolok.hu weboldalon cookie-kat használunk, az ügyfeleink számára releváns információk szolgáltatása, és a weboldal továbbfejlesztése érdekében. Tovább a teljes szabályzatra »

Konica Minolta Selection

Egy saját irodai fénymásoló sok odafigyelést igényel.

Budapest, 2015.06.15
A megoldás: Konica Minolta Selection nyomtató bérlése!

Válasszon professzionális fénymásolóink közül a hasznaltmasolok.hu oldalon, és akár kezdeti beruházás nélkül bérelheti a cége számára leginkább megfelelő berendezést!

Nyomtató bérlés

A használt nyomtatók bérlése határozott időre történik: választhat 36 vagy 48 havi bérletet, de nyomatdíjas konstrukcióval is köthet szerződést – ez esetben az előállított nyomatok után fizet (egy minimális havi lekötött nyomatszám vállalása mellett).

A Konica Minolta Selection gépek egytől egyig átestek egy a Konica Minolta Magyarország technikusai által végzett többpontos állapotfelmérésen, és gyártói igazolást is igényelhet hozzájuk.

Pénztárca- és felhasználóbarát nyomtatóinkra nem lesz gondja – teljes körű szervizszolgáltatást biztosítunk melléjük; ha pedig úgy kívánja, távfelügyeletet is nyújtunk.

A nyomtató bérlésének teljes időtartamára cseregaranciát vállalunk.

Tekintse meg termékkínálatunkat hasznaltmasolok.hu oldalon, és kérjen egyedi ajánlatot a választott nyomtató bérlésére!