Előfordulhat, hogy Ön által használt böngészővel egyes oldalaink üresen vagy nem megfelelően jelennek meg. Kérjük, az oldal használatához frissítse böngészőjét!

Engedélyezi a cookie-k használatát?

A hasznaltmasolok.hu weboldalon cookie-kat használunk, az ügyfeleink számára releváns információk szolgáltatása, és a weboldal továbbfejlesztése érdekében. Tovább a teljes szabályzatra »

Multifunkciós lézernyomtatók és fénymásológépek bérlése

Konica Minolta Selection

Multifunkciós lézernyomtatók és fénymásológépek bérlése

Budapest, 2015.09.02
Multifunkciós lézernyomtató bérlés azonnal, akár kezdeti beruházás nélkül.

Nincs nap, amikor ne lenne szükség fénymásolásra, nyomtatásra, szkennelésre vagy akár faxolásra, ezért jobb biztosra menni és egy megfelelő multifunkciós lézernyomtatót választani. Válasszon a Konica Minolta Premium Selection®, Standard Selection és Showroom Selection kínálatából egy megbízható színes lézernyomtatót, vagy másológépet, hogy cége zökkenőmentesen működhessen.

Konica Minolta Premium Selection® multifunkciós lézernyomtatóink:

  • keveset futottak
  • gyártói igazolást kaphatnak
  • karbantartásukat, javításukat és a szükséges kellékanyagokat teljes körű üzemeltetési szerződés esetén országos partner- és szervizhálózatunk biztosítja
  • …üzemeltetési szerződés esetén cseregarancia a bérleti futamidő végéig

Mielőtt lézernyomtatót, vagy fénymásolót bérelne, érdemes igénybe vennie Selection Assistance szolgáltatásunkat, hogy segítsünk, az Önnek leginkább megfelelő készüléket kiválasztani be.

A döntés előtt tájékozódjon lehetőségeiről. Böngésszen lézernyomtatóink és fénymásolóink között a hasznaltmasolok.hu/termekeink oldalon, vagy jöjjön el a Konica Minolta Selection Bemutatóterembe, ahol akár tesztelheti is a gépeket, és tanácsot is kérhet szakértő kollégánktól a kiszemelt lézernyomtató bérlése előtt.