Előfordulhat, hogy Ön által használt böngészővel egyes oldalaink üresen vagy nem megfelelően jelennek meg. Kérjük, az oldal használatához frissítse böngészőjét!

Engedélyezi a cookie-k használatát?

A hasznaltmasolok.hu weboldalon cookie-kat használunk, az ügyfeleink számára releváns információk szolgáltatása, és a weboldal továbbfejlesztése érdekében. Tovább a teljes szabályzatra »

Konica Minolta Selection

Nem érheti meglepetés

Budapest, 2015.07.03
Fénymásolóbérlés azonnal, az igényeihez szabva

Nincs nap, amikor ne lenne szükség fénymásolásra, nyomtatásra, szkennelésre vagy akár faxolásra, ezért jobb biztosra menni. Válasszon a Konica Minolta Premium Selection®, Standard Selection és Showroom Selection kínálatából egy megbízható multifunkciós berendezést, hogy cége zökkenőmentesen működhessen.

Konica Minolta Premium Selection® fénymásolóink

  • keveset futottak
  • …igénylés esetén gyártói igazolást kapnak
  • karbantartásukat, javításukat és a szükséges kellékanyagokat teljes körű üzemeltetési szerződés esetén országos partner- és szervizhálózatunk biztosítja
  • …üzemeltetési szerződés esetén cseregarancia a bérleti futamidő végéig

Mielőtt fénymásolót bérelne, érdemes igénybe vennie Selection Assistance szolgáltatásunkat, hogy az Önnek leginkább megfelelő készüléket szerezze be.

A döntés előtt tájékozódjon lehetőségeiről. Böngésszen fénymásolóink között a hasznaltmasolok.hu oldalon, vagy jöjjön el a Konica Minolta Selection Bemutatóterembe, ahol tesztelheti a gépeket, és tanácsot is kérhet szakértő kollégánktól a kiszemelt fénymásoló bérlése előtt.