Előfordulhat, hogy Ön által használt böngészővel egyes oldalaink üresen vagy nem megfelelően jelennek meg. Kérjük, az oldal használatához frissítse böngészőjét!

Engedélyezi a cookie-k használatát?

A hasznaltmasolok.hu weboldalon cookie-kat használunk, az ügyfeleink számára releváns információk szolgáltatása, és a weboldal továbbfejlesztése érdekében. Tovább a teljes szabályzatra »

Sok a gondja meglévő nyomtatójával? Válassza a Konica Minolta Premium Selection használt nyomtató kínálatát!

Konica Minolta Selection

Sok a gondja meglévő nyomtatójával? Válassza a Konica Minolta Premium Selection használt nyomtató kínálatát!

Budapest, 2015.06.19
Egy keveset futott, bevizsgált, prémium kategóriás, cseregaranciás Konica Minolta multifunkciós használt nyomtatóval, amire teljes körű üzemeltetési szerződést kötött, kevesebb a gond.

Nézzen szét a hasznaltmasolok.hu oldalon fekete-fehér és színes, A3-as és A4-es nyomtató, másoló, szkennelő, és akár faxoló multifunkciós berendezéseink között, és válassza ki az Ön számára ideális finanszírozási módot!

bizhub c20 nyomtató

A Konica Minolta Selection Premium kategóriás használt nyomtatók még nem érték el gyári élettartamuk 30%-át, többpontos átvizsgáláson estek át, és Konica Minolta Selection gyártói igazolás is igényelhető hozzájuk.

Teljes körű üzemeltetési szerződés esetén, a szükséges kellékanyag ellátáson felül, a karbantartást és a gyors reakcióidőt is biztosítjuk országos partneri szervizhálózatunk képzett technikusai révén.

Cseregaranciánk a bérleti szerződés időtartamára (vásárlás esetén 6- illetve 12 hónapig) érvényes.

Gazdaságos üzemeltetésű, multifunkciós fénymásolóinkat gond nélkül viheti – akár kezdeti befektetés nélkül is!

Keresse választékunkat a hasznaltmasolok.hu oldalon, vagy látogasson el a Konica Minolta Selection Bemutatóterembe, ahol kipróbálhatja használt nyomtatóinkat, másolóinkat és szakértői tanácsot is kaphat a tökéletes választáshoz.