Előfordulhat, hogy Ön által használt böngészővel egyes oldalaink üresen vagy nem megfelelően jelennek meg. Kérjük, az oldal használatához frissítse böngészőjét!

Engedélyezi a cookie-k használatát?

A hasznaltmasolok.hu weboldalon cookie-kat használunk, az ügyfeleink számára releváns információk szolgáltatása, és a weboldal továbbfejlesztése érdekében. Tovább a teljes szabályzatra »

Használt nyomtatók, fénymásológépek | Konica Minolta Selection | Lézernyomtató bérlés, vásárlás

Konica Minolta Selection

Konica Minolta termékfigyelő és hírlevélfeliratkozás

Miért éri meg Önnek feliratkozni?

  • Mert időben értesülhet legújabb akcióinkról és rendezvényeinkről
  • Mert megtudhatja, hogyan teheti hatékonyabbá dokumentumkezelését, ezzel költségeket és adminisztrációs időt csökkentve

* Kötelező mezőkVálassza ki az önnek fontos terméktulajdonságokat

Hozzájáruló nyilatkozat

Hírlevél- és termékfigyelő-feliratkozásával Ön hozzájárul, hogy az űrlapon megadott céges kapcsolattartási adatokat az irányadó jogszabályoknak megfelelően a Konica Minolta Magyarország Üzleti Megoldások Kft. reklámcélú megkeresések céljából tárolja és kezelje. Felhívjuk figyelmét, hogy kizárólag magyarországi székhellyel vagy fiókteleppel rendelkező gazdálkodó szervezetektől, társadalmi szervezetektől, illetve költségvetési szervezetektől fogadunk el hírlevél-feliratkozást, amelyek érvényes adószámmal (vagy annak hiányában törzskönyvi azonosító számmal) rendelkeznek. A hozzájárulás önkéntes és bármikor visszavonható a weboldalunk Kapcsolat aloldalán található elérhetőségeink bármelyikén. A Konica Minolta Magyarország Üzleti Megoldások Kft. fenntartja magának a jogot, hogy hírlevél-feliratkozását elutasítsa.