Előfordulhat, hogy Ön által használt böngészővel egyes oldalaink üresen vagy nem megfelelően jelennek meg. Kérjük, az oldal használatához frissítse böngészőjét!

Engedélyezi a cookie-k használatát?

A hasznaltmasolok.hu weboldalon cookie-kat használunk, az ügyfeleink számára releváns információk szolgáltatása, és a weboldal továbbfejlesztése érdekében. Tovább a teljes szabályzatra »

Konica Minolta Selection

Konica Minolta Selection Finanszírozás

Megvásárolná vagy inkább bérelné a kiválasztott berendezést? Esetleg csak az előállított nyomatok után kíván fizetni? A Konica Minolta Selection Partnerével / Tanácsadójával történő konzultáció során az Önnek leginkább megfelelő, rugalmas finanszírozási forma kerül kiválasztásra. Ráadásul a kellékanyagok beszerzésével és a karbantartással sem kell foglalkoznia, hiszen teljes körű üzemeltetési szerződés megkötése esetén ezt mi végezzük el Ön helyett. A rendszeres karbantartások és javítások elvégzésére országos szervizhálózatunk és magasan képzett technikusaink állnak rendelkezésre, kiemelten rövid reakcióidővel. Bővebb információért kérjük, vegye fel a kapcsolatot Konica Minolta Selection tanácsadójával.

Választható Konica Minolta Selection finanszírozási formák:

  • Adásvétel
  • 36 havi bérlet
  • 48 havi bérlet
  • Nyomatdíjas konstrukció (azaz Ön az előállított nyomatok után fizet) Határozott idejű szerződés, melynek során az Ön fizetési kötelezettsége nyomatdíj alapon kerül megállapításra: a minimális havi lekötött nyomatszám és az afelett előállított nyomatszám alapján.