Előfordulhat, hogy Ön által használt böngészővel egyes oldalaink üresen vagy nem megfelelően jelennek meg. Kérjük, az oldal használatához frissítse böngészőjét!

Engedélyezi a cookie-k használatát?

A hasznaltmasolok.hu weboldalon cookie-kat használunk, az ügyfeleink számára releváns információk szolgáltatása, és a weboldal továbbfejlesztése érdekében. Tovább a teljes szabályzatra »

Konica Minolta Selection

Szolgáltatások

Konica Minolta Selection szolgáltatásaink

Teljes körű üzemeltetés

Konica Minolta Selection termékeink mellé teljes körű üzemeltetést kínálunk, amelynek keretei közt biztosítjuk ügyfeleink részére a minőségi, professzionális és gyors rendelkezésre állást, kiszolgálást és karbantartást.

 

További megoldásaink és szolgáltatásaink

 

Az irodai alkalmazottak munkaidejének jelentős része hagyományos adminisztrációval telik, amely a dolgozói létszámmal arányosan nagymértékben csökkenti az adott cég termelékenységét. Szakítson a hagyományokkal és válassza innovatív üzleti megoldásainkat, melyekkel jelentős idő- és költségcsökkentést érhet el.

Kontrollálja nyomtatásait, az azzal járó költségeket, vagy éppen tegye kereshetővé számláit, szállítóleveleit, egyéb dokumentumait és tárolja azokat strukturáltan! Tegye átláthatóbbá és automatizálttá munkafolyamatait megoldásainkkal és szolgáltatásainkkal, mindezzel több időt szentelve a fő munkatevékenységire! A testreszabott megoldásokról érdeklődjön Konica Minolta Selection tanácsadójánál.

 

Választható Konica Minolta Selection szolgáltatásaink*:

 

  • Automatikus távfelügyeleti szolgáltatások
  • Költség- és eszközmenedzsment megoldások
  • Strukturált szkennelés, archiválás, kereshetőség
  • Dokumentum menedzsment megoldások
  • Teljes körű irodatechnikai audit, a vállalat egészére kiterjedő dokumentumkezelési folyamatok teljes körű átvizsgálása és optimalizációs javaslat elkészítése
  • Egyedileg kialakított üzleti-folyamatokat támogató megoldáscsomag
  • Szoftveres és hardveres IT infrastruktúra támogatás

 

 

*A szolgáltatások elérhetősége függ a kiválasztott berendezés típusától.