Előfordulhat, hogy Ön által használt böngészővel egyes oldalaink üresen vagy nem megfelelően jelennek meg. Kérjük, az oldal használatához frissítse böngészőjét!

Engedélyezi a cookie-k használatát?

A hasznaltmasolok.hu weboldalon cookie-kat használunk, az ügyfeleink számára releváns információk szolgáltatása, és a weboldal továbbfejlesztése érdekében. Tovább a teljes szabályzatra »

Egy modern irodai nyomtató bérlésével megreformálhatja a céges iratkezelést is!

Konica Minolta Selection

Egy modern irodai nyomtató bérlésével megreformálhatja a céges iratkezelést is!

Budapest, 2015.06.23
Multifunkciós Konica Minolta multifunkciós berendezéseink nem csak nyomtatni, másolni, szkennelni, faxolni tudnak – rendszerezettebbé, egyszerűbbé, átláthatóbbá tehetik az irodai adminisztrációt.

Ha a hasznaltmasolok.hu oldalról bérel nyomtatót, akár nyomtatásait és az azokkal járó költségeket is kontrollálhatja; továbbá opcionálisan elérhető megoldásainkkal strukturáltan tárolhatja, így kereshetővé teheti számláit, szállítóleveleit és egyéb dokumentumait.

Válogasson innovatív üzleti megoldásainkból, és takarítson meg időt és költséget cége számára!

bizhub 4020

A Konica Minolta Selection multifunkciós nyomtatók bérlése mellé – igény szerint – a következő kiegészítő szolgáltatásokat nyújtjuk (elérhetőségük függ a nyomtató típusától):

  • automatikus távfelügyeleti szolgáltatások
  • költség- és eszközmenedzsment
  • dokumentumok rendezett kezelése
  • strukturált szkennelés, archiválás, kereshetőség
  • teljes körű irodatechnikai audit – a dokumentumkezelési folyamatok átvizsgálása és optimalizációs javaslat elkészítése
  • üzleti folyamatokat támogató megoldáscsomag, amelyet cége igényeire szabunk
  • szoftveres és hardveres IT-infrastruktúra támogatás

A Konica Minolta Selection nyomtatók bérlésével az adminisztráció nem csak idő- és költséghatékony, de zökkenőmentes is: berendezéseinkre üzemeltetési szerződés esetén cseregaranciát biztosítunk a bérleti idő lejártáig!

Teljes körű üzemeltetési szerződés esetén pedig nem csak a karbantartást és a gyors javítást intézzük, de a szükséges kellékanyagokkal is mi látjuk el cégét.

Testre szabott nyomtató bérleti ajánlatunkért forduljon Konica Minolta Selection tanácsadójához!